Latvijas fakti

Jūsu Ceļvedis Latvijas Datu Pasaulē

Advertisement

Zivju KULINĀRS

Profesiju kods: 751107

Profesiju nosaukums: Zivju KULINĀRS

Profesiju grupa 4: Miesnieki, zivju pārstrādātāji un tiem radniecīgu profesiju strādnieki

Profesiju grupa 3: Pārtikas pārstrādes strādnieki un tiem radniecīgu profesiju strādnieki

Profesiju grupa 2: PĀRTIKAS PRODUKTU PĀRSTRĀDES UN KOKAPSTRĀDES STRĀDNIEKI, APĢĒRBU IZGATAVOŠANAS UN CITI AMATNIEKI UN TIEM RADNIECĪGU PROFESIJU STRĀDNIEKI

Profesiju grupa 1: Kvalificēti strādnieki un amatnieki

Vidējā alga mēnesī, EUR: 1347

Gada algas pieaugums, %: 24.28

Vidējā stundas tarifa likme, EUR: 8.02

Darba vietu skaits: 32

Gada darba vietu pieaugums, %: 3.23

Vidējais darba stundu skaits mēnesī vienai darba vietai: 150.19

Darba vietu, kurās vidējā stundas tarifa likme ir mazāka par 80% no vidējās stundas tarifa likmes valstī, īpatsvars, %: 25

Ienākumi kopā, EUR: 38540.78

Atlikušais brīvo darba vietu skaits:

Datu avots: Valsts ieņēmuma dienests (VID) – Informācija par darba vietām 2024.gada novembrī atbilstoši profesiju klasifikatoram (izslēdzot profesijas, kurās darba vietu skaits nepārsniedz 10) uz 09.01.2025, un Nodarbinātības Valsts Aģentūra (NVA – Brīvo darba vietu skaits mēneša beigās 2024.11 uz 13.12.2024)

seers cmp badge